Bombas Félez — Candigra
К-ТЕП
                  
https://k-tep.com.ua                     
Office: +380 442091823 Mobile: +380 986909428
 Skype: k-teppumps
E-mail: kteppums@gmail.com
Новости и статьи

Телеграм



» » Bombas Félez — Candigra


Bombas Félez — Candigra

Bombas Félez — Candigra

Bombas Félez

Група, відома сьогодні як INOXPA знайшли своє коріння в старому водяному насосі заводі в Carrer Girona, Banyoles, майже чотири десятиліття тому (1972 р). Спочатку названий Bombas Félez, це було господаря трупи генеральний директор і альма-матер, Канді Гранса, який керував бізнесом що спеціалізується на виробництві насосів з нержавіючої сталі для харчової промисловості. Це не нова концепція продукту, так що нові розробки були необхідні бо був уже насичений ринок.

Через кілька років, умов невизначеності і прагнення до успіху змусили компанію розширити асортимент своєї продукції і навіть диверсифікувати свою діяльність за межами харчового сектора. Нові підприємства були створені, наприклад:
Candigra для виготовлення клапанів і фітингів з нержавіючої сталі;
Forja La Farga для виливків з нержавіючої сталі; Вино Насос для виробництва насосів для обробки вина і масла;
Candipharm виготовлення продукції для фармацевтичної галузі.
В результаті напруженої роботи була сформована велика промислова група, що спеціалізується на управлінні процесами і послугами в чотирьох областях промисловості: харчова промисловість, виноробство, виробництво косметики і фармацевтика.

У 1980 році INOXPA відкриває філію в місті Перпіньян, Франція, яка була його перша гілка за межами Іспанії. Це поклало початок company's процесу в інтернаціоналізації, який продовжувався протягом останніх 15 років, з встановленням ста точок розповсюдження по всьому світу. Company's центральна точка розподілу залишилася в місто Баньолас, центрі Комарк (район) Копнув-де-л'Естань, до 1987 року, коли безперервне зростання привело до будівництва діючих об'єктів, які є значно більш просторими і сучасними.

INOXPA'S хронологічному ГРАФІК

1972 - Канді Гранса Фаундс INOXPA від материнської компанії Bombas Félez, яка виробляла водяні насоси.
1976 - Компанія включає в себе нові моделі і створює нові компанії, такі як Candigra. Через багато років, вино Насоси та Candipharm встановлені, концентруючись на вина та фармацевтичної промисловості, відповідно.
1980 - INOXPA відкриває свій перший міжнародний офіс в Перпіньян, Франція.
1986- Відкриття офісу продажів в Італії. Пізніше були відкриті офіси продажів в Швеції, Данії, Великобританії, Південній Африці, США, Росії, Алжиру та Австралії.
1987 - Переїзд в поточних об'єкти в промисловій зоні La Фарг в Баньолас.
Рік випуску 1996 - Відкриття офісу продажів в Португалії.
1998 - Відкриття офісів продажів в Данії і Південній Африці.
2004 - Відкриття офісу продажів в Сполучених Штатах.
2006 - Відкриття виробничого та інженерно-технічного центру в Парижі, Франція (для фармацевтичної і косметичної промисловості). Відкриття офісу продажів в Росії.
2007 - Реструктуризація і об'єднання групи шляхом створення компанії Inoxpa С.А. Відкриття / шведського технічного інженерного центру Датського (для харчової промисловості).
Рік випуску 2008 - Відкриття виробничого центру в Португалії і офісів продажів в Алжирі та Австралії.
2010 - Відкриття центрів виробництва в Китаї і Індії. INOXPA виграє Феліпе премію принца для конкурентоспроможності бізнесу в сфері малого та середнього категорії компанії і є фіналістом в категорії інтернаціоналізації. У тому ж році, Inoxpa також перемагає в Banyolí De l'Будь нагороду за кращу ділову ініціативу.
2011 - Підрозділ, присвячене виключно молочні процеси відкрито (Inoxpa IDS).
2012 - відкрито офісу продажів в Україні.
2013 - Створення INOXPA Колумбії і INOXPA Близького Сходу (ОАЕ). Створення компанії в Росії з продажу компонентів (Starinox). INOXPA виграє в 2013 році Національної премії за інновації та дизайну нагороджений іспанським Міністерством економіки і конкурентоспроможності.
2014 року - INOXPA виграє CEPYME премію в категорії «Малий і середній бізнес року» і є фіналістом в категорії «малого і середнього міжнародного бізнесу».
Запуск порталу продажів онлайн (B2B).
2015 - Відкриття виробничого центру в Індії (Candigra).

Bombas Félez — Candigra Bombas Félez — Candigra Bombas Félez — Candigra

Рейтинг:
Голосов: 23

Категория: Новости и статьи


Смотрите также: